Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 salate BIO care pun pe fuga foamea si kilogramele in exces!

2 salate BIO care pun pe fuga foamea si kilogramele in exces!
Salatele au marele avantaj ca pot face mai mult decat sa ne ofere hrana care nu ingrasa, ci ofera hrana care grabeste intregul proces de eliminare a kilogramelor in plus. Unele alimente care se regasesc in salate au marele potential de a grabi mersul sistemului digestiv. Altele ofera un continut important de antioxidanti care ne ajuta sa ne mentinem organismul tanar, plin de energie si vitalitate.


Iata si cele doua salate BIO pe care vi le recomandam pe post de pranz sau chiar si de cina, de ce nu!
Salata de primavara

Salata de primvara este o reteta culinara usor de preparat, rapid de finalizat si extrem de sanatoasa. Sa nu mai punem la socoteala ca este una dintre cele mai gustoase salate cu putinta.
Cum se prepara? Se foloseste salata verde, seminte de in, telina data pe razatoare, spanac proaspat, usturoi verde si bucatele de pui inabusit la capac. Salata este deosebit de consistenta si foarte saraca in calorii. Asigura organismului toti nutrientii necesari, de la legume si cereale si pana la carne sanatoasa si lipsita de grasimi. Mai mult, semintele de in contin substante care accelereaza procesul digestiv si ajuta la eliminarea kilogramelor in exces cu mai multa usurinta. La nevoie, cei care doresc pot stropi salata cu putin ulei de masline de provenienta BIO!

Salata energizanta de sfecla
Salata de care discutam este una care asigura organismului un aport urias de substante nutritive. Folosim sfecla rosie fiarta, racita si data pe razatoarea mare, frunze de spanac, morcov si piept de curcan inabusit la capac. Si aceasta salata ofera satietate si substante esentiale pentru dezvoltarea unui corp armonios si plin de energie pentru intreaga zi. Salata este potrivita si ca pranz, dar si ca cina. Cei care doresc pot folosi crutoane din paine integrala sau chiar mamaliguta proaspat preparata, din malai BIO.

Nu uitati sa folositi ingrediente BIO oricand aveti ocazia si mai ales cand discutam despre legume, fructe si cereale. Acestea sunt produsele pe care trebuie sa le consumam in mod constant si pe care le putem gasi rapid si usor in magazine, de provenienta BIO certificata.

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de sfecla

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de spanac

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0