Aceste studii sunt interesante nu numai pentru faptul ca au fost realizate in tari diferite, ci si pentru ca au fost mutle tipuri de animale testate: pui, soareci, sobolani, capre si vaci, 'toate animale de laborator'. Animalele au fost hranite cu 33% plante transgenice comercializate - porumb, orez, soia si cartofi -, respectand nivelul stabilit de OECD in 1998. 'Cercetatorii au observat numerosi parametri: cresterea, ponderea organelor, dezvoltarea, enzimele din sange, organele de reproducere, pancreasul, creierul, inima, o examinare din toate punctele de vedere', spune dna Ricroch.
Concluzia studiului, care arata ca OMG-urile nu sunt nocive din punct de vedere sanitar pentru animale, 'este linistitoare. Daca s-ar fi demonstrat contrariul, insemna ca recomandarile toxicologilor n-au fost aplicate', adauga ea. 'Inseamna ca evaluarile pe care noi, toxicologii, le cerem despre OMG-uri sunt bine facute si solide', a precizat ea, pentru ca nu s-a observat nicio diferenta intre echivalentul nutritional al OMG-urilor si alimentele nemodificate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
