“Produsele de post, in majoritatea lor, sunt dezechilibrate din punct de vedere nutritional, din cauza numarului mare de aditivi alimentari si al continutului ridicat de sare. In cazul produselor de post, ingredientul principal trebuie sa fie constituit din una sau mai multe legume, nicidecum din apa sau ulei vegetal, asa cum s-a constatat in cazul pateului vegetal”, a declarat Conf. Univ. Dr. Stanciu Costel, Presedinte APC Romania.
Specialistii avertizeaza ca anumiti aditivii alimentari din compozitia lor pot provoca probleme de sanatate.
E1520 – Propilen glicol – produs ce se utilizeaza ca antigel in radiatoarele motoarelor si se extrage din titei. Produce stari depresive.
E635 – Ribonucleotid disodic – aditiv cu potential cancerigen.
E621 – Monoglutamat de sodiu – poate impiedica functionarea normala a inimii si poate declansa astmul.
E412 – Guma guar – un aditiv ce poate fi consumat moderat pentru ca produce balonari, greata, crampe, astm, alergii, eczeme.
Putem pregati acasa pate vegetal folosind naut, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare si patrunjel.
Ce este recomandat sa mananci in Postul Craciunului>>
Sursa: http://www.apc-romania.ro
Foto: www.amuse-your-bouche.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
