2 cani faina
1/2 cana zahar
1 praf de copt
putina sare
1 ou
1 cana lapte
1 lingura unt, la temperatura camerei
1/2 cana miere
Preparare:
Faina, zaharul si praful de copt cu sarea se amesteca intr-un castron. Separat, oul se bate, se adauga laptele, untul si mierea, dupa care se incorporeaza faina. Formele de briose se ung cu unt si se toarna atata compozitie cat sa umple 2/3. Briosele se baga in cuptorul preincalzit si se tin pana cand sunt bine coapte. Se pot servi cu zahar pudra deasupra si cu gem.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
