2 cani faina
1/2 cana zahar
1 praf de copt
putina sare
1 ou
1 cana lapte
1 lingura unt, la temperatura camerei
1/2 cana miere
Preparare:
Faina, zaharul si praful de copt cu sarea se amesteca intr-un castron. Separat, oul se bate, se adauga laptele, untul si mierea, dupa care se incorporeaza faina. Formele de briose se ung cu unt si se toarna atata compozitie cat sa umple 2/3. Briosele se baga in cuptorul preincalzit si se tin pana cand sunt bine coapte. Se pot servi cu zahar pudra deasupra si cu gem.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
