Iata un desert extrem de apreciat si foarte gustos: briose cu capsuni. Pentru aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 380 g faina;
- 250 g capsuni taiate;
- 250 g zahar;
- 80 ml ulei;
- 4 oua;
- 200 ml lapte;
- 1 plic de praf de copt;
- un varf de cutit de sare.
Briose cu capsuni - modalitate de preparare
1. Se amesteca faina cu zaharul, praful de copt si se adauga un varf de cutit de sare.
2. Separat, se amesteca laptele cu ouale, se adauga uleiul si se omogenizeaza.
3. Compozitia de lapte se incorporeaza cu faina. La final se adauga capsunile taiate bucatele si se amesteca din nou compoztitia cu ajutorul unei spatule.
4. Compozitia se introduce in formele de briosa iar tava se da la cuptor pentru 15-20 de minute (pana cand briosele se rumenesc).
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
