Daca vei imparti mancarea cu ea, ii va fi mai usor sa te lase sa faci parte din … stolul ei. In mediul lor natural, pasarile regurgiteaza mancarea si o impart cu celelalte. Asigura-te, insa, ca mancarea pe care o imparti cu pasarea sa nu fie sarata sau condimentata.
Fa-ti timp pentru socializare
Unele pasari, si in special cele care au fost salvate sau aduse direct din salbaticie, e posibil sa nu fi avut prea multe contacte cu oamenii. Mai rau, unele au avut experiente neplacute cu acestia. Daca pasarea devine agitata de cate ori esti prin preajma ei, e bine sa incepi treptat sa te apropii de ea, stand cate 5-10 minute pe zi langa ea si vorbindu-i. Fii atenta sa nu faci miscari bruste. Cu cat pasarea se simte mai confortabil, cu atat vei putea petrece mai mult timp cu ea.
Cateva sedinte de mangaiere
Dupa ce te-ai apropiat suficient de pasarea ta, e bine sa incerci sa intaresti relatia cu cateva mangaieri, daca te lasa sa o atingi.
Lasa muzica sa va apropie
Pasarile au in principal doua forme de comunicare: prin intermediul vocii si prin limbajul trupului. Poti folosi acest lucru pentru a te apropia si mai mult de pasarea ta captiva. Incearca sa canti si chiar sa dansezi cand esti in preajma ei. Poate suna putin caraghios, dar cele mai multe pasari nu vor rezista si ti se vor alatura in joaca.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!