500 g boabe de struguri, de preferinta un soi fara samburi
150 g zahar
1 lingurita suc de lamaie
500 ml apa
Preparare:
Se rup boabele de struguri si se spala bine sub jet de apa. In acest timp se fierbe zaharul cu apa si sucul de lamaie pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga boabele de struguri si se continua cu fiertul pana cand acestea devin moi. Compotul se lasa la racit intr-un vas acoperit. Compotul din boabe de struguri se serveste rece.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
