100 g unt
1 pahar zahar pudra
1 lingura zeama de portocala
1 ou
1 lingurita rasa de bicarbonat
un praf de sare
2 1/2 pahare faina
Ingrediente pentru crema de ananas:
2/3 pahar zahar
3 linguri rase de faina
1 1/2 pahar ananas din compot, scurs bine de sirop si tocat marunt
2 linguri zeama lamaie
1/2 pahar sirop de ananas
100 g unt
Prepararea blatului: se freaca untul cu zaharul; se adauga pe rand oul batut bine, bicarbonatul si sarea dizolvate in zeama de portocale. La final se incorporeaza faina. Aluatul se framanta, iar daca e prea moale se da la rece pentru 30 de minute. Se intinde o foaie subtire si se taie rondele cu paharul sau cu alte forme. Se coc pe foaie de copt, distantate una de cealalta, timp de 10 minute.
Prepararea cremei de ananas: se amesteca zaharul cu faina, se incorporeaza ananasul, siropul de ananas si zeama de lamaie. Se fierb la foc mic, amestecand in continuu pana se ingroasa compozitia. Dupa ce se raceste crema de ananas, se incorporeaza untul frecat spuma s se lasa o ora la rece.
Prajiturile se lipesc doua cate doua cu crema de ananas.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
