Ingrediente:
- 1 cana cu ulei,
- 2 cani cu mere cubulete,
- 2 cani cu zahar,
- 3 cani cu faina,
- 1 cana cu miez de nuca macinat,
- 1 lingura cu praf de copt,
- 1 lingura cu scortisoara,
- sare.
Mod de preparare:
Cerne faina intr-un castron. Adauga zaharul, scortisoara, praful de copt, nucile si un praf de sare.
Incorporeaza treptat uleiul. Toarna compozitia astfel obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Asaza din loc in loc cubulete de mere si coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 45 de minute. Taie prajitura numai dupa ce s-a racit putin.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!