2 3/4 pahare faina
1 1/2 pahar zahar pudra
1 varf cutit sare
1/2 lingurita bicarbonat
1 pahar unt moale, lasat la temperatura camerei
2 oua
2 plicuri zahar vanilat
1 pahar visine zaharisite, taiate jumatati
1 pahar curmale, stafide sau alte fructe uscate, tocate nu prea marunt
1 pahar alune tocate
Preparare:
Se freaca untul cu zaharul, vanilia si sarea. Se adauga ouale intregi, batute cu furculita, bicarbonatul stins cu cateva picaturi de zeama de lamaie, apoi faina si se amesteca totul bine. La sfarsit se incorporeaza fructele. Pe tava presarata cu faina, se asaza cate o gramajoara de aluat cu ajutorul linguritei, la distanta de cate 5 cm una de alta. Deasupra fursecdurilor se pune cate o jumatate de aluna, apoi se da tava la cuptor, la foc potrivit, 10-15 minute. Fursecurile se pudreaza cu zahar vanilat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!