Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tipuri de colegi care iti saboteaza dieta

5 tipuri de colegi care iti saboteaza dieta
Incerci sa slabesti si urmezi o dieta destul de stricta, insa colegii de munca iti saboteaza sansele de reusita? Exista diverse situatii la locul de munca in care suntem tentati sa exageram cu mancatul, doar pentru a regreta mai tarziu. Iata 5 astfel de scenarii si solutii posibile pentru a nu cadea in ispita.


1. Colega care isi comanda mereu mancare la serviciu
Cu siguranta ai si tu o colega care obisnuieste sa isi comande mereu mancare la serviciu sau vrea tot timpul sa ia masa in oras. Ce poti face pentru a nu fi tentata sa i te alaturi si sa iti sabotezi astfel dieta? Este bine sa iti stabilesti din timp ce vei manca, astfel incat sa nu fi luata prin surprindere. Poti alege o zi din saptamana in care sa comanzi mancare, iar in restul zilelor sa iti aduci pachetel de acasa. Este mult mai probabil sa cazi prada tentatiei de a comanda mancare daca nu iti stabilesti din timp ce vei consuma in fiecare zi. Iar daca trebuie neaparat sa iti insotesti colega la masa, ai grija sa comanzi mancare sanatoasa (multe legume, cereale integrale, proteine) si sa nu exagerezi cu portiile.
2. Colega care gateste bine si aduce mancare la serviciu
Ai o colega care te tenteaza mereu cu cate o specialitate culinara? Poate fi destul de dificil sa spui "Nu", insa este important sa nu te simti niciodata fortata sa mananci ceva doar pentru a face pe plac celorlalti. Chiar daca iti vine greu sa spui "Nu", aceasta este cea mai inteligenta alegere pe termen lung. Refuza politicos, spunandu-i ca tocmai ai mancat ceva.
3. Colega care planifica tot felul de evenimente
Ai o colega care adora sa sarbatoreasca tot felul de evenemente si aduce mereu prajituri si fursecuri? Solutia ar fi sa stii din timp atunci cand urmeaza un astfel de eveniment special si sa iti permiti sa cedezi doar in cazul in care vei sari peste cina. Sau, cel putin, serveste doar cateva din alimentele nepermise si opreste-te inainte sa fie prea tarziu.
4. Colega care te tenteaza cu cafele sofisticate
Ai o colega care adora toate specialitatile de cafea bogate in calorii si te tenteaza in mod constant cu cate un frappuccino? Atunci cel mai bine ar fi sa ii spui ca tocmai ai baut o cafea, pentru a evita consumarea unor calorii suplimentare.
5. Seful care ofera recompense sub forma de mancare
Seful sau managerul tau direct organizeaza intalniri si petreceri cu mancare? Nu trebuie sa te simti obligata sa mananci, chiar daca participi la astfel de evenimente. Incearca mai degraba sa socializezi cu colegii pentru a uita de mancare. Este foarte usor sa exagerezi cu portiile in astfel de situatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre serviciu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0