Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei pentru un mic dejun pe fuga

de Sunt Fericita la 2020-02-27
Idei pentru un mic dejun pe fuga
Din pacate, chiar daca prima masa a zilei este si cea mai importanta, multi dintre noi nu avem suficient timp la dispozitie sa luam un mic dejun perfect sanatos. Insa, astazi iti recomandam cateva idei de mic dejun pe care sa le prepari rapid acasa si sa le iei la pachet!


Cine a spus ca micul dejun trebuie consumat doar acasa? Poti sa iti pregatesti un preparat sanatos si delicios pe care sa il iei cu tine la pachet, in drum spre birou. Lipsa timpului nu trebuie sa fie o cauza pentru care sa ratezi prima si cea mai importanta masa a zilei. Daca ai prea putin timp la dispozitie, atunci ia-ti la pachet una dintre ideile de mai jos:
 
Sandwich echilibrat. Fierbe repede un ou pe care il tai felii si impreuna cu doua felii de paine integrala si doua felii de branza iti faci un sandwich echilibrat care iti tine de foame pana la pranz. 
 
Iaurt cu banane. Un mic dejun care iti alunga foamea si pe care il poti lua foarte repede este compus dintr-un iaurt cu putine grasimi, o banana si cateva cereale integrale. Pune-le pe toate intr-un bol si consuma cate putin in timp ce te pregatesti sa pleci la birou. Cat de machiezi sau te imbraci, vei avea timp sa iti consumi si micul dejun. De asemenea, daca nu ai deloc timp, iti poti lua la tine un iaurt si o banana, iar punga cu cereale integrale sa o lasi la birou.
 
Un sandwich dulce si sanatos. Fa-ti un sandwich din doua felii de paine integrala si o lingura de unt de arahide care sa te ajute sa prinzi energie de la prima ora a diminetii. Untul de arahide te va ajuta sa iti iei necesarul de proteine de la prima ora, dar nu trebuie sa exagerezi cu consumul lui deoarece are foarte multe calorii.
 
Mic dejun gourmet. Pregateste-ti de seara cateva feluri de branzeturi la pachet pentru a doua zi dimineata. Pe langa asta, alege si cateva fructe proaspete, mar sau portocala si cateva nuci si te vei bucura de cel mai gustos mic dejun sanatos.
 
Humus cu lipie. Inlocuieste clasicul covrig sau pateurile de dimineata  cu o portie de humus pe care sa o consumi impreuna cu o felie de paine integrala sau cu lipie. Iti poti la pachet sursa de proteine si de grasimi bune pentru a te putea bucura de un mic dejun sanatos chiar daca ai ajuns la birou.
 
Asadar exista si solutii pentru un mic dejun pe graba, tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti sa mananci la prima ora a diminetii!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0