2 lipii libaneze
branza faramitata
cateva felii subtiri de mar
Preparare:
Spala, curata si taie un mar in felii subtiri. Faramiteaza branza intr-o farfurie. Pe o tava, aseaza o lipie, presara branza, aranjeaza feliile de mar deasupra si apoi aseaza cea de-a doua lipie. Da la cuptor pana se topeste branza. Daca faci pentru acasa, poti servi cu pasta de tomate, eventual iute.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
