2 lipii libaneze
branza faramitata
cateva felii subtiri de mar
Preparare:
Spala, curata si taie un mar in felii subtiri. Faramiteaza branza intr-o farfurie. Pe o tava, aseaza o lipie, presara branza, aranjeaza feliile de mar deasupra si apoi aseaza cea de-a doua lipie. Da la cuptor pana se topeste branza. Daca faci pentru acasa, poti servi cu pasta de tomate, eventual iute.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!