Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Infrunta-ti varsta si invinge-o

Infrunta-ti varsta si invinge-o
Nu ai chef sa ai iar 21 de ani. Dar ce bine-ar fi sa te simti ca atunci, sa ai energia de atunci, metabolismul de atunci si, nu in ultimul rand, sentimentul ca poti face orice!


Este posibil sa ai inflacararea si optimismul pe care le experiemntai cand erai foarte tanara. Si, de fapt, este esential sa le recuperezi, daca vrei sa ai o viata mai sanatoasa si mai fericita. Ia masuri simple pentru a face ceasul intern sa functioneze in sens invers si sa faci varsta din buletin sa para o minciuna gogonata.
Culca-te 
Este cel mai simplu mod sa te simti tanara. Singurul moment in care organismul se poate reface este atunci cand dormi. Culca-te mai devreme seara pentru a avea opt ore de somn neintrerupt. Eficient ar fi daca ai face asta multe saptamani la rand, cel putin  sase, caci atata dureaza sa-ti formezi noi obiceiuri de somn. Vei vedea si simti diferenta (mai multa energie, cearcane mai putin evidente).
Mananca alimente revitalizante
Ai grija sa mananci numai nutrienti acre lupta cu imbatranirea. Incepe masa cu fructe sau legume si un pahar cu apa. Ai nevoie de vitaminele si de antioxidantii din fructe si legume pentru a te simti proaspata, cu bateriile incarcate. Nu e nevoie sa sari mereu peste desert. Daca 90% din alegerile tale alimentare sunt sanatoase, permite-ti mici placeri. Cand mananci o inghetata, bucura-te din toata inima. Ca atunci cand erai copil.
Fii un pic vanitoasa
Nu subestima puterea rasfatului! Este importanta sa-ti vopsesti firele albe, sa-ti cumperi o crema buna. Nu trebuie sa incerci sa faci tot posibilul pentru a arata cu 10 ani mai tanara, ci sa arati cel mai bine pentru varsta ta. Mergi la salon, fara sa te simti vinovata, caci o piele si un par vitalizat sunt accesorii ale femeii tinere.
Nu cadea in rutina
Daca mananci corect, te duci la salon, faci sport, toate in aceeasi ordine, in fiecare zi, este reteta plictiselii. Creierul are nevoie de noutate. Pentru a ramane tanara, trebuie sa-l stimulezi, oferindu-i noi asocieri si lucruri. Opreste-te, de exemplu, la alta cafenea pentru a-ti cumpara latte-ul.
Fii pozitiva
Este normal sa fii un pic mai ingandurata ca la 18 ani, din moment ce viata  atrecut peste tine (dezastre naturale, divorturi, pierderea slujbei, notele mici la scoala ale copiilor). Secretul optimismului nu este negarea neplacutului, ci concentrarea asupra placutului. Daca intarzie plecarea avionului spre Republica Dominicana, aminteste-ti ca esti in vacanta si ca poti sa-ti pui capul pe umarul iubitului. Uita de rata la banca.

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinerete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0