Antioxidantii intaresc sistemul imunitar, reduc stresul si te ajuta sa lupti impotriva oboselii fizice si psihice.
Dupa preferinte, poti combina fulgii de ovaz cu stafide, seminte de dovleac, de in, etc.
Ingrediente:
- 250 g faina;
- 100 g fulgi de ovaz;
- 100 g zahar;
- 3 oua;
- 150 ml lapte;
- 1/3 pachet de unt;
- un praf de copt;
- 2 pliculete de zahar vanilat;
- 50 g nuci sau migdale.
Cum se prepara briosele cu fulgi de ovaz:
Punem intr-un bol ouale, lapte si untul, adaugam zaharul si zaharul vanilat si amestecam pana cand acesta se topeste. Pentru aceasta reteta nu ai nevoie de mixer, poti folosi o spatula sau o lingura de lemn.
Adaugam in compozitie faina amestecata cu praful de copt, fulgii de ovaz si nucile maruntite.
Tava cu briose se introduce in cuptorul incins pentru aproximativ 25 de minute pana se rumenesc. Dupa ce s-au copt, se lasa in tava sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar farin.
Pofta buna!
Sursa foto: babble.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
