Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti fara sa urmezi o dieta? Iata 6 moduri eficiente!

de Viorica Ghinea la 2020-10-05
Cum sa slabesti fara sa urmezi o dieta? Iata 6 moduri eficiente!
Credeai ca numai daca urmezi o dieta de slabit poti sa ajungi la greutatea dorita? Daca raspunsul tau este “Da!”, atunci te contrazicem si iti oferim sase motive ca sa ne crezi pe cuvant. Descopera mai jos cum poti sa scapi de kilogramele nedorite fara sa urmezi o dieta de slabit.


Slabeste fara dieta! Se poate!


1. Realizeaza exercitii fizice dimineata

Stiai ca este bine sa iti faci antrenamentul fizic la primele ore ale zilei? Specialistii spun ca in acesta perioada metabolismul lucreaza la capacitate maxima, astfel ca poti sa arzi mai multe calorii. Este suficient sa realizezi 10-15 minute de miscare fizica afara ori in casa, pentru a elimina kilogramele nedorite. In plus, acesta reprezinta un mod bun pentru a avea energie intreaga zi.


2. Ia un mic dejun copios

Ai obiceiul sa sari peste prima masa a zilei? Atunci nu este de mirare de ce lupta impotriva kilogramelor in plus este atat de crancena. Mananca bine la micul dejun si nu vei mai simti nevoia sa consumi cantitati mari la celelalte mese ale zilei, in special la cina. Corpul tau arde mai usor caloriile acum, cand metabolismul functioneaza mai bine.


3. Ia o pauza de cafea

Cercetatorii spun ca este indicat sa te rasfeti cu o cafea in pauza. Aceasta stimuleaza metabolismul, iar efectul poate dura pana la trei ore. Suna bine, nu-i asa?


4. Mananca un mar inainte sa pleci la cumparaturi

Studiile au scos la iveala faptul ca oamenii tind sa cumpere cu 25% mai multe produse atunci cand pleaca flamanzi la cumparaturi. In plus, atentia lor se concentreaza asupra celor de tip junk food pentru ca sunt mai apetisante. Consuma un mar ori alt fruct si vei face mai usor fata tentatiilor culinare.


5. Nu face cumparaturi intr-un carucior

Un carucior gol te invita sa il umpli cu cat mai multe produse alimentare. In schimb, un cos te va face sa renunti mai usor la produse. Astfel le vei putea tria pe cele de care nu ai neaparat nevoie in urmatoarea perioada ori chiar deloc.


6. Mananca mai devreme

Nu lua mese la ore tarzii si vei reusi sa slabesti fara sa urmezi o dieta. Daca iti este greu sa renunti la alimentele mai grase, consuma-le pe timpul zilei si opteaza pentru ceva mai light seara, la cina.


Pune si tu in aplicare aceste trucuri si vei reusi sa slabesti fara sa urmezi o dieta drastica, una care te lasa fara energie si care iti poate afecta si sanatatea.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.76 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri pentru slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0