carne de vaca
100 g paine
1 ceapa
1 ou
un praf de sare
piper, dupa gust
1 legatura patrunjel sau marar
1-2 linguri faina
100 ml ulei
Preparare:
Se taie ceapa, se fierbe si se scurge de apa. Se inmoaie miezul de paine si se scurge bien de apa. Carnea de curata, se spala si se da prin masina de tocat odata cu ceapa. Carnea tocata se amesteca apoi cu miezul de paine, piper, sare, patrunjel sau marar tocat, oul si se omogenizeaza. Se ia cate o lingura din compozitie, se rotunjeste in palme, se trece prin faina si se prajesc in ulei fierbinte - varianta mai light este sa le aplatizezi si sa le frigi pe gratar. Cand sunt gata rumenite, se iau de pe foc. Chiftelutele din carne de vaca se pot servi ca atare sau ca garnitura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!