Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente recomandate de dr. Oz pentru a slabi rapid si eficient

Alimente recomandate de dr. Oz pentru a slabi rapid si eficient
Mehmet Oz este un celebru medic cunoscut pentru emisiunea sa “The Dr. Oz Show”. Iata care sunt alimentele recomandate de dr. Oz pentru a slabi rapid si eficient...


Dr. Oz ofera sfaturi valoroase celor care ii solicita ajutorul si il roaga sa ii ajute sa slabeasca, fara a tine o dieta drastica. Recent, celebrul doctor a alcatuit o lista cu 10 alimente cate te vor ajuta sa obtii silueta visata.
Iata care sunt alimentele recomandate de dr. Oz pentru a slabi rapid si eficient:
1. Spanac
Spanacul contine fier si poate fi consumat proaspat, in salate, fiert la aburi sau in diverse mancaruri. Previne imbatranirea sistemului cardiovascular, incetineste imbatranirea creierului si este benefic pentru sistemul osos. Contine luteina care previne atacurile de cord si curata arterele de grasimi.
Spanacul contine fier, vitamina C si antioxidanti care incetinesc imbatranirea celulelor creierului. Aceasta leguma este cunoscuta pentru aportul la buna functionare a memoriei.
2. Iaurt degresat
Iaurtul degresat ofera rapid senzatie de satietate si iti va oferi foarte multa energie mai ales daca il consumi la micul dejun cu fructe de padure proaspete.
Iaurtul este un aliment sanatos si foarte hranitor care stimuleaza metabolismul prin continutul sau de minerale si te ajuta sa te mentii in forma.
3. Peste
Pestele, preparat la cuptor sau in folie de aluminiu, este un aliment nemaiponenit pentru sanatatea ta pentru ca este bogat in acizi grasi omega 3.
Pestele contine proteine si acizi grasi omega 3, care au un rolul de a mentine sanatatea inimii. Este foarte gustos, iar gatit cum trebuie, la cuptor, alaturi de legume, este o alegere potrivita pentru o masa usoara si hranitoare.
4. Nuci
Nucile sunt bogate in substante nutritive precum fier, calciu, vitamia E, fibre, magneziu. Contin o substanta numita fenilalanina care are rolul de a proteja memoria.
5. Orez brun, orz, linte
Aceste alimente se digera foarte usor si confera rapid o senzatie de satietate. Iata aici o dieta cu orez brun care te ajuta sa slabesti 4 kg in 14 zile!
6. Soia
Soia inlocuieste carnea cu success si se poate consuma in salate cu multe legume.
Boabele de soia au un nivel scazut de glucide, nu contin colesterol si de aceea sunt recomandate pentru prevenirea hipertensiunii arteriale.
7. Broccoli
Broccoli are putine calorii si poate fi fiert la aburi sau consumat direct in salate.
Datorita calitatilor nutritive exceptionale, broccoli ar trebui sa ocupe un loc important in alimentatia noastra. Previne gastrita, nu ingrasa, protejeaza sistemul imunitar si mentine controlul tensiunii arteriale.
8. Fructe de padure
Chiar daca nu suntem in sezon, oricand putem cumpara fructe congelate sau sucuri BIO care sa ne ajute sa ne mentinem sanatosi si plini de vitalitate. Vezi aici cum se prepara un smoothie delicios cu fructe de padure!
9. Quinoa
Quinoa se prepara ca si orezul, prin fierbere. Quinoa se poate folosi la prepararea tuturor felurilor de mancare: supe, mancaruri, salate, antreuri si deserturi, si este extrem de simplu de preparat.
Quinoa este un aliment foarte important pentru cei care vor sa slabeasca. Datorita continutului mare de proteine, quinoa poate inlocui cu succes orice tip de carne, mai ales ca nu are deloc grasimi saturate.
10. Ardei iute
Ardeiul iute nu trebuie sa lipseaca din alimentatia ta pentru ca este un aliment care arde grasimile.
Pe langa gustul sau intens, ardeiul iute inhiba pofta de mancare si te ajuta sa slabesti. Ardeiul iute contine o substanta numita capsaicina care are rolul de a preveni cancerul si bolile cardiovasculare.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0