Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu aruncati pliculetele de ceai! 5 intrebuintari mai putin cunoscute

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-03
Nu aruncati pliculetele de ceai! 5 intrebuintari mai putin cunoscute
Stiti care este cea mai consumata bautura (fara alcool) la nivel mondial? Ceaiul! Si tocmai pentru ca cei mai multi dintre noi obisnuim sa bem intre doua si trei cesti de ceai pe zi, ar trebui sa ne gandim cum sa profitam de pe urma acestuia.


Stiu, veti spune ca este suficient faptul ca este o  bautura sanatoasa si ca lichidele fac oricum destul de mult bine organismului, tin raceala la distanta si ne ajuta sa ne incalzim atunci cand temperatura scade in termometre.

Ce nu stiati insa este ca pliculetele de ceai, pe care obisnuim sa le aruncam rapid, pot fi de asemenea utilizate in alte forme:

Pliculetele de ceai pot calma inflamatia ori zonele inrosite din cauza unor intepaturi de insecte. Este de ajuns sa lasam un pliculet de ceai la congelator timp de 5 minute si sa il aplicam pe zona afectata pentru alte cateva minute.

Inmuiati 2-3 pliculete de ceai in apa cu gheata si aplicati-le apoi pe zona ochilor. Vor reda senzatia de ochi odihniti si ajuta la retragerea cearcanelor.

Daca iti vei freca mainile cu pliculetele de ceai deja folosite vei observa ca acestea reusesc sa elimine rapid chiar si cele mai dificile mirosuri, precum cele de ceapa sau usturoi. De asemenea, puteti pune pliculetele de ceai pentru cateva minute si in incaltaminte si va scoate rapid mirosul neplacut.

Tineti cateva pliculete de ceai negru in apa fierbinte timp de 10 minute, iar apoi turnati ceaiul obtinut in vasul in care tineti friptura la marinat. Veti observa dupa cateva ore ca pliculetele de ceai vor face carnea mult mai frageda.

Pliculetele de ceai de lavanda pot ajuta si la inmiresmarea covoarelor din casa. Lasati cateva pliculete de ceai de lavanda pentru cateva minute pe covor, iar parfumul acestora va inmiresma intreaga casa.

Citeste mai departe despre beneficiile ceaiurilor din plante medicinale



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pliculete de ceai

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai negru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceaiuri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0