2-3 capatani de salata
3 linguri ulei de masline
5 morcovi
1/2 cana mazare
1/2 cana porumb fiert
branza feta, faramitata (cantitatea e in functie de gustul fiecaruia)
1 lingura zeama de lamaie
1 ceapa taiata fin
sare dupa gust
2 linguri zahar
Preparare:
Curata morcovii si taie-i felii subtiri. Incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie si arunca feliile de morcovi; lasa sa se prinda vreo 5 minute. Spre final adauga mazarea si porumbul si lasa pana se rumenesc amandoua ingredientele. Separat, prepara un sos din 2 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie si sare pe care sa il torni peste salata rupta felii. Lasa sa stea putin si apoi adauga morcovii caramelizati, porumbul si mazarea (racite). Salata se serveste cu branza faramitata deasupra si, eventual seminte de floarea soarelui sau nuci pisate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
