Ingrediente pentru supa crema de dovleac:
- 500 g dovleac;
- un morcov;
- 2-3 cartofi;
- o ceapa;
- 100 g smantana;
- 1 lingura de unt;
- busuioc;
- sare, piper;
- lamaie.
Cum se prepara supa crema de dovleac:
Spalati si curatati legumele (dovleacul se curata de seminte), apoi taiati-le cubulete si puneti-le la fiert. Dupa ce s-au fiert le pasati cu blenderul, adaugati smantana si untul. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, optional se mai acreste cu zeama de lamaie.
Supa crema de dovleac se serveste imediat, dupa preferinte cu miez de nuca sau crutoane si se decoreaza cu busuioc.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!