Ingrediente pentru supa crema de dovleac:
- 500 g dovleac;
- un morcov;
- 2-3 cartofi;
- o ceapa;
- 100 g smantana;
- 1 lingura de unt;
- busuioc;
- sare, piper;
- lamaie.
Cum se prepara supa crema de dovleac:
Spalati si curatati legumele (dovleacul se curata de seminte), apoi taiati-le cubulete si puneti-le la fiert. Dupa ce s-au fiert le pasati cu blenderul, adaugati smantana si untul. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, optional se mai acreste cu zeama de lamaie.
Supa crema de dovleac se serveste imediat, dupa preferinte cu miez de nuca sau crutoane si se decoreaza cu busuioc.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!