Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supe, ciorbe

Supa de sfecla

Supa de sfecla
Pe langa alte multe calitati, sfecla contine mai mult potasiu decat drojdia de bere si vitaminele sale nu se pierd la fierbere. Supa de sfecla este o reteta simpla si gustoasa, perfecta pentru orice ... [citeste mai mult]

Supa de pui cu taitei si condimente

Supa de pui cu taitei si condimente
O supa de pui neobisnuita, cu sos de soia si condimente. Anason, cuisoare, scortisoara, seminte de fenicul si puper sichuan, sunt vedetele retetei, care si dau gustul deosebit, cu tenta asiatica. [citeste mai mult]

Supa de rosii cu ciuperci

Supa de rosii cu ciuperci
Ingrediente: 5 cani  rosii taiate, 4 cani apa, 1 cana ciuperci proaspete taiate felii, 1 ceapa mare taiata marunt, 1 ardei gras, ¼ cana orez ... [citeste mai mult]

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec
Ingrediente: 400 gr carne pui, 300 gr smantana, 2 galbenusuri, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, 1 lamaie, sare, patrunjel ... [citeste mai mult]

Ciorba de vitel

Ciorba de vitel
Ingrediente: 1 kg piept de vitel cu os, 2 cepe, 3 morcovi, 1 telina, 400 g cartofi, 400 g rosii in bulion, 200 ml smantana, 2 oua, 1 legatura ... [citeste mai mult]

Bors a la russe

 Bors a la russe
Ingrediente: 500 g carne de vaca fara os, 150 g morcovi, 150 g ceapa, 150 g varza alba, 120 g sfecla rosie, 120 g cartofi, 100 g telina, 300 g ... [citeste mai mult]

Ciorba de pastrav

Ciorba de pastrav
Ingrediente: 3 pastravi, 3 cepe, 5 cartofi, 3 morcovi, jumatate de telina, 5 rosii, 1 ardei iute, 1 pahar cu bors, ulei de floarea soarelui, ... [citeste mai mult]

Supa crema de mazare

Supa crema de mazare
Ingrediente: 600 g mazare din conserva, 100 g faina, 100g unt, 2 cepe mari, 8 galbenusuri, ½ franzela, 100 ml lapte, sare. Mod de ... [citeste mai mult]

Supa de praz

Supa de praz
Ingrediente: 2 fire de praz, 1 ceapa, 3 linguri de ulei, 2 oua, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se curata ceapa si prazul, se spala, se taie ... [citeste mai mult]

Ciorba de porc ardeleneasca

Ciorba de porc ardeleneasca
Ingrediente: 500 gr carne porc (pulpa sau piept de porc daca o doriti mai grasa), 70 gr orez, 1 morcov mare, 1 ceapa mare, 1 bucata telina, 1 bucata ... [citeste mai mult]

Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane

Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane
Ingrediente: 150 g de varza de Bruxelles, 120 g de faina, 120 g de unt, 200 ml de lapte, 3 galbenusuri, 300 g de cartofi, ½ franzela, 2 cepe ... [citeste mai mult]

Supa picanta

Supa picanta
Ingrediente: 1 ciolan afumat, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 pastarnac, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 1-2 ardei iuti, 150 g de masline feliate, ... [citeste mai mult]

Supa crema de andive si ciuperci

Supa crema de andive si ciuperci
Ingrediente: 4 andive, 300 g de ciuperci tocate marunt, 1 ceapa, 500 ml de lapte, 500 ml de iaurt, 1 lingura cu unt, 1 legatura de patrunjel tocat ... [citeste mai mult]

Supa de linte rosie

Supa de linte rosie
Ingrediente: ½ kg de linte rosie, 1 lingura cu ulei, 1 lingura cu faina, 5 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, sare, piper. Mod de ... [citeste mai mult]

Ciorba de vitel a la grec

Ciorba de vitel a la grec
Ingrediente: 1 kg de carne de vitel, 1 kg de oase de vitel, 2 morcovi, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, 2 cepe, 2-3 linguri cu ulei, 60 g de ... [citeste mai mult]

Supa frantuzeasca

Supa frantuzeasca
Ingrediente (pentru patru portii): 1 lingura cu ulei de masline, 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, curatati si feliati subtire, 2 ardei grasi (unul verde si unul ... [citeste mai mult]

Ciorba de varza alba

Ciorba de varza alba
Ingrediente: 300-500 g carne de rata, porc sau vita (cu os), 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, ¼ telina, 1 ceapa mare, 500 g de varza alba, ... [citeste mai mult]

Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon
Ingrediente: 1 ou 300 g carne proaspata de porc 300 g carne afumata de porc 4 cartofi 200 g smantana 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 1 legatura ... [citeste mai mult]

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Supe, ciorbe" cu 3.87 / 5 din 366 evaluari

Pagina: « 1 2 3 4 5 »
 

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
Toate persoanele trec prin unele momente in care se simt triste.
Un stil de viata dezechilibrat care are in prim plan o dieta nepotrivita si lipsa odihnei nu face ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0