Supe, ciorbe

Supa rece de avocado
O reteta culinara neobisnuita: avocado e bun in salate dar si intr-o supa sanatoasa cu carne si smantana. [citeste mai mult]

Supa-crema de morcovi cu portocale
O supa foarte sanatoasa, cu un continut bogat de vitamina A si C. [citeste mai mult]

Supa-crema de legume
O reteta de supa-crema de legume, ca la mama acasa. Se serveste calda, cu crutoane, smantana si patrunjel proaspat - pranzul perfect si plin de vitamine, pentru o zi plina. [citeste mai mult]

Supa din carne de vaca
O reteta de supa din carne de vita, numai buna pentru zilele racoroase; o buna sursa de vitamine si proteine. [citeste mai mult]

Supa-crema de legume, cu crutoane si smantana
O reteta de supa sanatoasa, cu legume proaspete, fara carne. Dupa fierbere, legumele se paseaza pana devin crema, iar supa se serveste calda, cu crutoane de paine, facute la cuptor. Mazarea intreaga, crutoanele si smantana desavarsesc aceasta reteta de supa-crema. [citeste mai mult]

Ciorba de cartofi
O reteta de ciorba de cartofi, racoritoare si numai buna de mancat pe timpul verii si care se incadreaza foarte bine la categoria de retete vegetariene. Cumpara bors de la tara, facut acasa, pentru ca este mai bun decat cel din comert. [citeste mai mult]

Supa de sfecla
Pe langa alte multe calitati, sfecla contine mai mult potasiu decat drojdia de bere si vitaminele sale nu se pierd la fierbere. Supa de sfecla este o reteta simpla si gustoasa, perfecta pentru orice dieta sanatoasa. [citeste mai mult]

Supa de pui cu taitei si condimente
O supa de pui neobisnuita, cu sos de soia si condimente. Anason, cuisoare, scortisoara, seminte de fenicul si puper sichuan, sunt vedetele retetei, care si dau gustul deosebit, cu tenta asiatica. [citeste mai mult]

Supa de rosii cu ciuperci
Ingrediente:
5 cani rosii taiate,
4 cani apa,
1 cana ciuperci proaspete taiate felii,
1 ceapa mare taiata marunt,
1 ardei gras,
¼ cana orez integral,
½ telina razuita,
¼ cana suc proaspat de lamaie,
½ lingurita coaja ... [citeste mai mult]

Ciorba de pui a la grec
Ingrediente:
400 gr carne pui,
300 gr smantana,
2 galbenusuri,
1 morcov mai mare,
1 radacina de patrunjel,
1 ceapa,
1 lamaie,
sare,
patrunjel verde,
orez,
ulei.
Mod de reparare:
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se taie ... [citeste mai mult]

Ciorba de vitel
Ingrediente:
1 kg piept de vitel cu os,
2 cepe,
3 morcovi,
1 telina,
400 g cartofi,
400 g rosii in bulion,
200 ml smantana,
2 oua,
1 legatura patrunjel,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Se curata carnea, se spala si se taie in bucati ... [citeste mai mult]

Bors a la russe
Ingrediente:
500 g carne de vaca fara os,
150 g morcovi,
150 g ceapa,
150 g varza alba,
120 g sfecla rosie,
120 g cartofi,
100 g telina,
300 g rosii,
100 ml ulei,
1 legatura leustean,
1 legatura patrunjel,
500 ml bors,
150 ml ... [citeste mai mult]

Ciorba de pastrav
Ingrediente:
3 pastravi,
3 cepe,
5 cartofi,
3 morcovi,
jumatate de telina,
5 rosii,
1 ardei iute,
1 pahar cu bors,
ulei de floarea soarelui,
sare,
piper,
leustean,
frunze de telina.
Mod de preparare:
Pastravii se curata, se ... [citeste mai mult]

Supa crema de mazare
Ingrediente:
600 g mazare din conserva,
100 g faina,
100g unt,
2 cepe mari,
8 galbenusuri,
½ franzela,
100 ml lapte,
sare.
Mod de preparare:
Ceapa curatata, spalata si taiata pestisori se caleste in jumatate din cantitatea de unt, intr-o oala. ... [citeste mai mult]

Supa de praz
Ingrediente:
2 fire de praz,
1 ceapa,
3 linguri de ulei,
2 oua,
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se curata ceapa si prazul, se spala, se taie felii subtiri.
Se pun la calit la foc mic cca 5 minute, se adauga 1-1,5 litri de apa, se adauga sarea si ... [citeste mai mult]

Ciorba de porc ardeleneasca
Ingrediente:
500 gr carne porc (pulpa sau piept de porc daca o doriti mai grasa),
70 gr orez,
1 morcov mare,
1 ceapa mare,
1 bucata telina,
1 bucata pastarnac,
1 radacina mica patrunjel,
1 ardei gras,
200 ml smantana,
1 lingura rasa faina,
1 ... [citeste mai mult]

Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane
Ingrediente:
150 g de varza de Bruxelles,
120 g de faina,
120 g de unt,
200 ml de lapte,
3 galbenusuri,
300 g de cartofi,
½ franzela,
2 cepe mari,
sare.
Mod de preparare:
Intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, se caleste ... [citeste mai mult]

Supa picanta
Ingrediente:
1 ciolan afumat,
2 morcovi,
1 telina mica,
1 pastarnac,
1 ceapa mare,
1 ardei gras,
1-2 ardei iuti,
150 g de masline feliate,
1 lamaie,
verdeata,
sare.
Mod de preparare:
1. Curata, spala si taie ciolanul in bucati ... [citeste mai mult]
Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Supe, ciorbe" cu
3.99 / 5
din 578 evaluari
Cele mai citite articole
De multe ori ne trezim tarziu, suntem pe graba si nu apucam sa mancam un mic dejun sanatos, care sa ...
Grasimea de pe abdomen este inamicul numarul unu al siluetei. Toate femeile isi doresc sa scape ...
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu ...
