Ingrediente:
- 2 fire de praz,
- 1 ceapa,
- 3 linguri de ulei,
- 2 oua,
- sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se curata ceapa si prazul, se spala, se taie felii subtiri.
Se pun la calit la foc mic cca 5 minute, se adauga 1-1,5 litri de apa, se adauga sarea si piperul si se lasa la fiert cca 10 minute.
Se ia de pe foc, se strecoara, se paseaza si se repune pe foc cca 2 minute.
Se pun galbenusurile intr-un castron, peste ele supa si se amesteca. Se poate servi cu ardei alaturi.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!