1,5 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa mare
1 telina
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei
1-2 cartofi
taitei
sare
Preparare:
Rasolul se pune la fiert, la foc mic si se curata de spuma. Dupa doua ore de fiert, se pune ceapa, telina, pastranacul, morcovii si ardeii. Cand e gata fiarta carnea, se scoate rasolul si se adauga cartofii. Spre final se pun taiteii si se potriveste de sare. Supa se serveste calda.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!