1,5 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa mare
1 telina
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei
1-2 cartofi
taitei
sare
Preparare:
Rasolul se pune la fiert, la foc mic si se curata de spuma. Dupa doua ore de fiert, se pune ceapa, telina, pastranacul, morcovii si ardeii. Cand e gata fiarta carnea, se scoate rasolul si se adauga cartofii. Spre final se pun taiteii si se potriveste de sare. Supa se serveste calda.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
