1,5 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa mare
1 telina
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei
1-2 cartofi
taitei
sare
Preparare:
Rasolul se pune la fiert, la foc mic si se curata de spuma. Dupa doua ore de fiert, se pune ceapa, telina, pastranacul, morcovii si ardeii. Cand e gata fiarta carnea, se scoate rasolul si se adauga cartofii. Spre final se pun taiteii si se potriveste de sare. Supa se serveste calda.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
