Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane

Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane
Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane





Ingrediente:
  • 150 g de varza de Bruxelles,
  • 120 g de faina,
  • 120 g de unt,
  • 200 ml de lapte,
  • 3 galbenusuri,
  • 300 g de cartofi,
  • ½ franzela,
  • 2 cepe mari,
  • sare.
 
Mod de preparare:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

Intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, se caleste ceapa taiata felii, apoi se adauga faina. Cand s-a calit si aceasta, se adauga varza, spalata si taiata, impreuna cu cartofii taiati felii. Dupa ce s-au prajit putin, se sting cu apa si se lasa sa fiarba. Se paseaza toata compozitia si se pune din nou cratita pe foc, la fiert.

Galbenusurile se amesteca cu laptele, se bat cu telul si se toarna in oala cu crema de legume. Franzela se taie cubulete. Se pun crutoanele intr-o tava, se stropesc cu putin unt topit si se baga la cuptor, pentru a se rumeni. Crema se serveste cu crutoane si cu restul de unt, taiat bucatele, pe deasupra.

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Spune-ne opinia ta despre "Supa crema de varza de Bruxelles cu crutoane"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 6 =

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0