Ingrediente:
- 150 g de varza de Bruxelles,
- 120 g de faina,
- 120 g de unt,
- 200 ml de lapte,
- 3 galbenusuri,
- 300 g de cartofi,
- ½ franzela,
- 2 cepe mari,
- sare.
Mod de preparare:
Intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, se caleste ceapa taiata felii, apoi se adauga faina. Cand s-a calit si aceasta, se adauga varza, spalata si taiata, impreuna cu cartofii taiati felii. Dupa ce s-au prajit putin, se sting cu apa si se lasa sa fiarba. Se paseaza toata compozitia si se pune din nou cratita pe foc, la fiert.
Galbenusurile se amesteca cu laptele, se bat cu telul si se toarna in oala cu crema de legume. Franzela se taie cubulete. Se pun crutoanele intr-o tava, se stropesc cu putin unt topit si se baga la cuptor, pentru a se rumeni. Crema se serveste cu crutoane si cu restul de unt, taiat bucatele, pe deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
