Ingrediente:
6 bucati sfecla rosie
1 radacina patrunjel
1/2 telina mica
1 ceapa
3 cartofi
smantana
patrunjel
sare
Preparare:
Sfecla, radacina de patrunjel si telina se curata si se pun la fiert odata cu ceapa. Spre final se adauga si cartofii si se mai fierbe 30 de minute. Legumele se scot si se paseaza bine, dupa care se mai completeaza cu zeama de legume. Se serveste calda, cu smantana si cu patrunjel tocat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!