Ingrediente:
6 bucati sfecla rosie
1 radacina patrunjel
1/2 telina mica
1 ceapa
3 cartofi
smantana
patrunjel
sare
Preparare:
Sfecla, radacina de patrunjel si telina se curata si se pun la fiert odata cu ceapa. Spre final se adauga si cartofii si se mai fierbe 30 de minute. Legumele se scot si se paseaza bine, dupa care se mai completeaza cu zeama de legume. Se serveste calda, cu smantana si cu patrunjel tocat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
valabila 48h
