4 cartofi mari
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
2 radacini de pastarnac
1 telina potrivita
50 g unt
1 lingura de faina
1 ceasca de lapte
sare
Preparare:
Zarzavatul se curata, se spala, se taie in bucati mari si se pune la fiert in 5 litri de apa, intr-o cratita partial acoperita, la foc potrivit. Dupa 45 de minute zarzavaturile se scot, se trec prin sita, dupa care se pun din nou in oala, cu putina sare, dupa gust. Se face un sos din faina, unt si lapte, care se adauga peste supa de legume si se fierbe la foc mic inca un sfert de ora, pana mai scade. Se serveste cu crutoane si, dupa gust, cu o lingura de smantana groasa si patrunjel tocat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!