4 cartofi mari
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
2 radacini de pastarnac
1 telina potrivita
50 g unt
1 lingura de faina
1 ceasca de lapte
sare
Preparare:
Zarzavatul se curata, se spala, se taie in bucati mari si se pune la fiert in 5 litri de apa, intr-o cratita partial acoperita, la foc potrivit. Dupa 45 de minute zarzavaturile se scot, se trec prin sita, dupa care se pun din nou in oala, cu putina sare, dupa gust. Se face un sos din faina, unt si lapte, care se adauga peste supa de legume si se fierbe la foc mic inca un sfert de ora, pana mai scade. Se serveste cu crutoane si, dupa gust, cu o lingura de smantana groasa si patrunjel tocat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!