Ingrediente:
- 1 kg piept de vitel cu os,
- 2 cepe,
- 3 morcovi,
- 1 telina,
- 400 g cartofi,
- 400 g rosii in bulion,
- 200 ml smantana,
- 2 oua,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata carnea, se spala si se taie in bucati potrivite. Se fierbe impreuna cu zarzavatul intreg si bine spalat. Se adauga si rosiile impreuna cu sucul lor.
Cand carnea este bine fiarta, se ia oala de pe foc si dupa 10 minute se adauga amestecul de oua batute cu smantana.
Cand se serveste, se preasara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!