1 lingura unt
500 gr morcovi
1 ceapa tocata
1 litru supa de pui
putin suc de portocale
Preparare:
Untul se topeste si in el se fragezesc morcovii si ceapa. Se paseaza totul foarte bine, se adauga supa de pui si se mai paseaza o data in blender pana devine o crema fina. La final se acreste usor cu putin suc de portocale, dupa care se mai fierbe 5 minute. Se adauga sare dupa gust si se poate servi cu smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
