1 lingura unt
500 gr morcovi
1 ceapa tocata
1 litru supa de pui
putin suc de portocale
Preparare:
Untul se topeste si in el se fragezesc morcovii si ceapa. Se paseaza totul foarte bine, se adauga supa de pui si se mai paseaza o data in blender pana devine o crema fina. La final se acreste usor cu putin suc de portocale, dupa care se mai fierbe 5 minute. Se adauga sare dupa gust si se poate servi cu smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
