1 lingura unt
500 gr morcovi
1 ceapa tocata
1 litru supa de pui
putin suc de portocale
Preparare:
Untul se topeste si in el se fragezesc morcovii si ceapa. Se paseaza totul foarte bine, se adauga supa de pui si se mai paseaza o data in blender pana devine o crema fina. La final se acreste usor cu putin suc de portocale, dupa care se mai fierbe 5 minute. Se adauga sare dupa gust si se poate servi cu smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
