1 lingura unt
500 gr morcovi
1 ceapa tocata
1 litru supa de pui
putin suc de portocale
Preparare:
Untul se topeste si in el se fragezesc morcovii si ceapa. Se paseaza totul foarte bine, se adauga supa de pui si se mai paseaza o data in blender pana devine o crema fina. La final se acreste usor cu putin suc de portocale, dupa care se mai fierbe 5 minute. Se adauga sare dupa gust si se poate servi cu smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!