Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa NU mananci la micul dejun

Ce sa NU mananci la micul dejun
Mezelurile, produsele de panificatie si cerealele cu zahar se numara printre cele mai nesanatoase alegeri pentru micul dejun.


Va prezentam o lista a acestor alimente nesanatoase pe care ar fi bine sa le evitati la micul dejun.
1. Cereale procesate cu zahar
Cerealele din comert cu ciocolata au o cantitate exagerata de zahar, aditivi si foarte putine fibre. Alegeti cerealele bogate in fibre si cu un continut sarac in zahar, fulgi integrali de ovaz, grau, orz, secara.
2. Briose, pateuri, cornuri cu ciocolata
Produsele de patiserie contin faina alba lipsita de nutrienti, zahar, sare, margarina, unt, afanatori si coloranti alimentari. Aceste produse afecteaza sistemul imunitar, cresc tensiunea arteriala si duc la aparitia diabetului.
3. Salam, parizer
Salamul si parizerul au in compozitie multa sare, nitrati dar si conservanti (care prelungesc durata de valabilitate). Aceste substante cresc riscul dezvoltarii diabetului, cancerului de colon si a obezitatii.
4. Margarina
Margarina este plina de grasimi trans-hidrogenate daunatoare sanatatii tale. Trebuie sa stiti ca margarina creste nivelul colesterolului si determina aparitia bolilor cardiovasculare.
5. Bauturi racoritoare
Chiar daca au zero calorii, acestea contin indulcitori artificiali care sunt mai daunatori decat zaharul.
6. Iaurt cu fructe
Majoritatea sortimentelor de iaurt cu fructe contin mult zahar. Daca cititi cu atentie eticheta veti observa ca aproape toate iaurturile cu fructe contin indulcitori artificiali.
In locul iaurtului cu fructe puteti consuma iaurt degresat amestecat cu fructe de padure (congelate sau proaspete). Iaurtul este un aliment sanatos si foarte hranitor care stimuleaza metabolismul si va ajuta sa va mentineti in forma.
Cerealele integrale, somonul, laptele si iaurtul fara grasimi reprezinta doar cateva dintre produsele pe care le poti consuma in fiecare dimineata la micul dejun. Iata 5 idei pentru un mic dejun cu putine calorii!
Persoanele care mananca dimineata mai putine grasimi si mai multe fibre au un aport crescut de vitamine precum calciu, fier si magneziu. Fibrele si carbohidratii va ofera senzatia de satietate pe parcursul zilei si va ajuta sa va concentrati mai usor.


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente nesanatoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0