Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri zilnice pentru a te trezi mai slaba

Trucuri zilnice pentru a te trezi mai slaba
Inteleg: vrei sa slabesti, dar nu vrei sa pui pe lista neagra mancarurile tale favorite, sa numeri caloriile sau sa te spetesti prea mult la sala. Vestea buna este ca se poate slabi si in aceste conditii, cu mici schimbari aduse in viata ta de zi cu zi.


Fara ulei in untul de arahide
Alege variante cat mai naturale ale untului de arahide si elimina uleiul care musteste deasupra. Fiecare portie va avea cu 20 ed calorii mai putin. O diferenta mica ce poate sa-ti aduca o jumatate de kilogram in plus/ in minus la sfarsitul anului.
Danseaza pana pici
Da-ti jos tocurile si iesi cu prietenele tale la dans sua danseaza singura, in fata oglinzii. Intr-o ora vei scapa intre 400 si 500 de calorii. Este echivalentul unei alergari usoare pe banda, dar mult mai distractiv.
Treci la nivelul doi
Cand mergi la sala, ia uns et de greutati ceva mai mari decat cele pe care le folosesti in mod normal. Cand mergi pe banda, incearca si mersul inapoi. Iti vei provoca muschii in moduri diferite si iti vei imbunatati echilibrul. Vei arde si mai multe calorii.
Uita de mancatul noaptea
Este usor sa slabesti cateva kilograme daca renunti la gustarile pe care le iei noaptea tarziu, dupa cina. Mancatul al televizor, isi poate cine imagina ceva mai nesanatos de atat? Daca ti-e foame seara, muta cina mai tarziu, cam pe la 7:30 si gata, problema este rezolvata.
Rontaie
Umple-ti farfuria cu alimente pe care trebuie sa le rontai sau sa le mesteci mult: morcovi, mere si cereale integrale. Cu cat iti ia mai mult sa mesteci si fibrele iti pun organismul la treaba pentru digerare, vei arde mai multe calorii.
Simplu e mai bine
Dimineata, iaurt cu fructe; la pranz, o supa si salata de ton’ la cina, pui sau peste cu putine legume. Poti folosi ulei de masline sau un pic de unt.
Joaca-te
Poti sa sari peste exercitiile fizice si sa te joci cu copiii tai. Mergeti la patinoar, dati-va cu bicicletele, faceti un om de zapada. Bateti-va cu pernele in dormitor. Vei pierde 82 de calorii in 20 de minute. Unde mai pui ca vei fi si fericita.

sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slaba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0