Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Briose rapide cu stafide

Briose rapide cu stafide
Briose rapide cu stafide

Micutele briose, pe cat de delicate, pe atat de gustoase, sunt desertul perfect pe care sa il iei langa tine cand te afunzi intr-un fotoliu cu o carte buna sau gustarea potrivita pentru un copil mofturos.


Ingrediente:
250 g zahar pudra
1 ou
2 linguri ulei
2 linguri cu varf unt (la temperatura camerei)
1 lingurita rasa bicarbonat
1 virf de cu­tit sare

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h

150-200 ml lapte
500 g faina
stafide

Preparare:
Untul se freaca spuma cu o parte din zahar. Se adauga incetul cu incetul uleiul (ca la maioneza), apoi oul, batut  in prealabil, restul de zahar, sarea si bicarbonatul stins cu cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet. La sfarsit se incorporeaza, treptat, faina si laptele, amestecand compozitia bine de tot cu o lingura de lemn. Se ung cu unt forme mici de savarina sau tavitele speciale de briose, se umplu pe trei sferturi cu aluat si se lasa sa se odihneasca aproximativ 20 minute. Inainte de a le introduce la cuptor se presara deasupra stafide. Se coac la foc, potrivit 20-25 minute. Briosele se pudreaza calde, cu zahar vanilat.

Bucatareala placuta!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre briose

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stafide

Spune-ne opinia ta despre "Briose rapide cu stafide"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 + 9 =

Cele mai citite articole

Unghiile tale pot spune multe despre sanatatea ta.
Ceaiul negru are beneficii incredibile asupra colesterolului ridicat, cariilor dentare si a ...
Pancreatita este o boala de care multe dintre noi am auzit cel putin o data pana acum. Sa vedem, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ilie eu doresc să-mi găsesc, Pentru un Regim Vegan, DATE serioase, clare, ...
Vreau un regim dupa care nu mi se face foame, nici pofta de dulce si care sa ma slabeasca in loc sa ...
Cea mai buna apa este borsec apa minerala
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0