* 1 cana unt la temperatura camerei;
* 2 cani zahar;
* 2 lingurite esenta de vanilie;
* 2 oua;
* 3 cani faina;
* 2 lingurite praf de copt;
* 2 lingurite bicarbonat de sodiu;
* un varf de cutit de sare;
* 1 cana iaurt;
* 4 banane coapte, pasate.
Preparare:
Porneste cuptorul.
Freaca zaharul cu untul pana devin o creama pufoasa si fina. Adauga esenta de vanilie si ouale si mixeaza bine pana se incorporeaza.
Separat, paseaza bananele si amesteca-le cu bicarbonatul de sodiu.
In alt castron, amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza 2/3 din cantitate in crema de unt si 1/3 in bananele pisate. La final, mixeaza ambele aluaturi.
Ia cate o lingura de aluat si toarna in formele de brise (daca sunt de silicon, direct; daca sunt de metal, unge tava cu unt sau pune forme de hartie speciale pentru briose).
Se da la cuptor si se lasa 30-40 de minute.
Se servesc reci, simple, cu dulceata sau frisca, la o cana de ceai, cafea sau ciocolata calda.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
