* 1 cana unt la temperatura camerei;
* 2 cani zahar;
* 2 lingurite esenta de vanilie;
* 2 oua;
* 3 cani faina;
* 2 lingurite praf de copt;
* 2 lingurite bicarbonat de sodiu;
* un varf de cutit de sare;
* 1 cana iaurt;
* 4 banane coapte, pasate.
Preparare:
Porneste cuptorul.
Freaca zaharul cu untul pana devin o creama pufoasa si fina. Adauga esenta de vanilie si ouale si mixeaza bine pana se incorporeaza.
Separat, paseaza bananele si amesteca-le cu bicarbonatul de sodiu.
In alt castron, amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza 2/3 din cantitate in crema de unt si 1/3 in bananele pisate. La final, mixeaza ambele aluaturi.
Ia cate o lingura de aluat si toarna in formele de brise (daca sunt de silicon, direct; daca sunt de metal, unge tava cu unt sau pune forme de hartie speciale pentru briose).
Se da la cuptor si se lasa 30-40 de minute.
Se servesc reci, simple, cu dulceata sau frisca, la o cana de ceai, cafea sau ciocolata calda.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
