Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Budinca de ananas

Budinca de ananas






Ingrediente:
  • 150 g de pesmet,
  • 3 oua,
  • 100 g de zahar pudra,
  • 4 linguri cu zahar tos,
  • 1 punguta cu stafide,
  • 50 g de rahat tocat marunt,
  • 1 conserva de ananas felii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:

1. Separi galbenusurile de albusuri. Freci galbenusurile cu o lingura cu zahar tos, adaugi doua albusuri batute spuma, stafidele si pesmetul.

2. In tava unsa cu margarina presari alte doua linguri de zahar tos, uniform. Pui feliile de ananas bine scurse, apoi compozitia. Dai la cuptor la foc potrivit.

3. Bati al treilea albus spuma cu zaharul pudra si, cand budinca este aproape gata, torni deasupra. Mai dai la foc foarte mic pana se intareste.

Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre budinca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ananas

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oua

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre preparare

Spune-ne opinia ta despre "Budinca de ananas"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 + 10 =

Cele mai citite articole

Renumitele chiftelute suedeze si iubitul sos de merisoare au fost pentru mult timp la mare cautare. ...
Daca nu vrei sa mai iesi pana la magazin pentru paine, iti prezentam o reteta simpla pe care o poti ...
Cui nu-i plac doua-trei clatite pufoase intr-o dimineata de izolare? Pandemia Covid-19 ne invita la ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Pare foarte interesanta prin varietatea alimentelor pe care le poți consuma. Mulțumesc.
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0