Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti 2 kilograme in 2 zile

de Ana-Maria Tudor la 2014-12-03
Cum sa slabesti 2 kilograme in 2 zile
Chiar daca iarna si-a intrat pe deplin in drepturi, iar puloverele lungi si largi sunt atat de comode si de calduroase, asta nu inseamna ca poti sa iti faci de cap. Din punct de vedere culinar, vorbesc.


Luna decembrie este plina de petreceri - cea de sfarsit de an la firma, la locul de munca al partenerului, petrecerea de Craciun cu familia si cel mai tare party al anului - Revelionul. Indiferent daca alegi sa petreci in club, la un restaurant, ori acasa cu cei dragi, stiu sigur ca vrei sa arati bine sa sa te lauzi cu rochita rosie mulata pe care ai de gand sa o cumperi chiar pe ultima suta de metri!

Mai stiu si ca ai avut parte de o toamna agitata si aglomerata si ca nu ai mai apucat sa treci pe la sala si cel mai probabil ai mancat si alimente mai putin sanatoase decat de obicei. Nu iti face griji, inca ai timp sa scapi de kilogramele in plus si sa stralucesti la petrecerile de la final de an!

Ai incercat vreodata dieta cu lamaie si miere? Iti spun pe cuvant ca face minuni! Este solutia minune, care te ajuta sa pierzi doua kilograme in doua zile!

Daca esti ambitioasa si te imprietenesti repede cu apa, lamaia si mierea, in doua zile vei avea o silueta de invidiat! Consuma la micul dejun, pranz si cina numai amestec din aceste 3 ingrediente:

Fierbeti trei litri de apa si lasati-o sa se raceasca la temperatura camerei si adaugati suc si felii de lamaie si cincizeci de grame de miere, iar apoi amestecati bine intreaga compozitie. Cantitatea va fi impartita in trei parti egale si consumata de trei ori pe zi, intr-o singura zi.

Dieta interzice consumul de alimente, insa puteti consuma in plus doua-trei cesti de ceai verde, fara zahar! Aceasta cura are rol de detoxifiere, curata organismul de substantele acumulate si reda supletea la care visati!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.27 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta rapida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0