Incepe un jurnal in care sa scrii zilnic tot ce mananci, tot ce rontai intre mese. Acest jurnal te ajuta sa-ti intelegi mai bine tabieturile alimentare, orele cand iti este foame cu adevarat si pofta de dulciuri.
2. Bea apa
Bea 8 pahare de apa pe zi. Apa bauta inainte de masa taie pofta de mancare.
3. Consuma alimente cu indice glicemic scazut (merele, banane, legumele verzi, fasole, etc).
Acestea provoaca o crestere lenta a nivelului de zahar din sange si iti ofera energie pentru o perioada lunga de timp.
4. Renunta la zahar
Spune adio zaharului. Daca vrei sa prepari dulciuri in casa, foloseste indulcitori naturali precum sirop de artar, nectar de agave, miere, melasa, sirop de stevie.
5. Opteaza pentru gustari sanatoase
Daca iti faci de acasa un pachetel de gustari sanatoase pentru serviciu (iaurt, fructe, nuci, seminte), sunt mici sansele sa iti mai fie pofta de dulciuri.
6. Consuma cereale integrale
Pentru imbunatatirea starii de sanatate consuma cereale integrale precum mei, secara, ovaz, grau. Acestea ofera multiple beneficii: reduc riscul afectiunilor cardiovasculare, imbunatatesc digestia, scad riscul de diabet, stimuleaza memoria si puterea de concentrare.
Foto: indiabright.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
