Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 fructe care te ajuta sa pierzi in greutate

de Alina Ilie la 2014-07-16
10 fructe care te ajuta sa pierzi in greutate
Pline de substante nutritive si cu putine calorii, fructele sunt considerate un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. Bucura-te de aceste fructe delicioase in orice moment al zilei: la micul dejun, pranz sau cina. Iata ce fructe ne ajuta sa pierdem in greutate, potrivit naturalnews.com:


Avocado este un fruct cu un continut ridicat de grasimi sanatoase care ajuta la arderea grasimii din jurul taliei. Este bogat in acizi grasi omega 9 care mentin sanatatea organismului. De asemenea, contribuie la transformarea grasimii in energie, stimuland astfel metabolismul.
In plus, o ceasca cu bucati de avocado asigura 40% din necesarul zilnic de fibre, despre care se stie ca mentin rapid senzatia de satietate, ceea ce inseamna ca vei manca mai putin.
Merele sunt unele dintre cele mai recomandate fructe de catre nutritionisti. Sunt bogate in fibre si sarace in calorii si sa nu uitam ca ajuta la arderea grasimilor. Ofera energie intreaga zi prin continutul de vitamina B, vitamina C, antioxidanti si minerale.
O para ofera 15% din cantitatea zilnica recomandata de fibre. Cercetari recente au aratat ca femeile care au consumat 2-3 pere pe zi au pierdut mai multe kilogramele fata de cele care nu le-au mancat. Coaja perelor contine cele mai multe fibre, prin urmare nu o indeparta.
Capsunile stimuleaza productia a doi hormoni, leptina si adiponectin, contribuind astfel la arderea grasimilor. Sunt un aliment nelipsit din curele de slabire. O cana de capsuni are doar 49 de calorii si trebuie sa precizam ca sunt o sursa uimitoare de fibre, vitamina C, calciu si magneziu.
Jumatate de grapefruit consumat inainte de masa te ajuta sa pierzi in greutate. Bogat in fibre si sarac in calorii, acest fruct contine apa in proportie de 90% si astfel mentine organismul hidratat.
Kiwi nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cumparaturi, mai ales daca vrei sa scapi de kilogramele in exces. Contine fibre solubile care stimuleaza digestia. Un singur fruct contine 42 de calorii, prin urmare este o alegere excelenta cand esti la cura de slabire.
Bogate in pectine, lamaile combat pofta de mancare. Este bine sa stii ca lamaia este un aliment alcalin, prin urmare contribuie la pierderea rapida in greutate.
O banana contine 105 calorii si reprezinta o gustare ideala. Sun bogate in fibre, potasiu, vitamina B6 plus alte substante nutritive esentiale pentru a stimula metabolismul sa arda grasimile.
O piersica are 68 de calorii. Sunt bogate in vitamine (A, C, E, K) si minerale (calciu, cupru, fier, zinc, mangan).
Spre deosebire de alte fructe, mango contine mai mult zahar, insa trebuie sa tinem cont ca este benefic pentru sanatate mai ales daca este consumat cu moderatie. La fel ca celelalte fructe, promoveaza pierderea in greutate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocado

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0