Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua 12

Ziua 12
Nu prea stiu ce sa mai mananc. Mi-as face o salata din ardei, castraveti si rosii, cu niste urda, putina sare si ulei de masline. M-am trezit devreme, asa ca am tot timpul. In curand – mai exact de joi - va trebui sa limitez aportul maxim de calorii la 2.200. Oricum, zilele in care am depasit aceasta valoare au fost putine. Micul dejun. Imi pregatesc salata din 2 rosii, un ardei, 3 castraveti si aproximativ 200 g de urda. Ok, ar fi mers si putin marar, dar nu am. Marar si patrunjel uit, de obicei, sa-mi iau. Consum salata cu 2 felii de paine neagra. Ma ridic de la masa fara sa ma satur, dar cred ca asta este si ideea daca vrei sa slabesti. Pranzul. Nu mai am nimic la mine, trebuie sa-mi conving colegii sa comandam (depindem unul de altul, comanda fiind conditionata de o valoare minima). Exista si un dezavantaj in toata afacerea asta: voi cam pofti la clatitele si papanasii “interzisi”. Dar, daca vreau sa fiu in forma maxima, trebuie sa fac si “mici” sacrificii... Comanda intarzie, le spun colegilor ca nu mai sunt in siguranta langa mine. Ei cred ca eu glumesc. Din fericire, au dreptate. In sfarsit, a ajuns. Devorez pieptul de pui cu garnitura de orez cu legume, insa ma abtin de la paine. Am trisat iar, din cauza combinatiei carne – orez, dar nu este asa de grav, tinand cont ca orezul este cu legume. Partea cea mai buna este ca (inca) nu simt nevoia de dulce. Cina. Mi-am luat o sticla de lapte batut. Incep cu 2 mere, astept cam o jumatate de ora si apoi ma “desfat” cu 2 cani de lapte batut si doar o felie de paine neagra. Adevarul este ca mi-era pofta de laptele batut. Ce n-as da sa mai am parte de iaurtul de casa facut de bunicii mei, din lapte d-ala adevarat...nu prea-i de regim, stiu, dar imi mergea la inima. Calorii? Nu stiu cate, nu le-am mai tinut socoteala. Uneori ma streseaza sa le tot calculez. Oricum, stiu ca m-am incadrat in cele 2.500 permise pe zi. Miscare. Probabil ca deja v-am plictisit cu mersul meu pe jos, casa – servici – casa. Rutina, este drept, dar una sanatoasa, mai ales ca am norocul sa nu merg prin zone intens circulate de masini, cu aerul imbacsit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rosii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ardei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0