Dulciuri

Gogosi de cartofi

Gogosi de cartofi
Ingrediente: 250 g de cartofi, 250 g de faina, 100 ml de apa calda, 20 g de drojdie de bere, ½ lingurita cu sare, 1 lingura cu zahar, coaja de ... [citeste mai mult]

Prajiturele crocante

Prajiturele crocante
Ingrediente: 450 g amestec de fructe (mere sau pere curatate de coaja si feliate, caise uscate, stafide) 2,5 cm radacina de ghimbir, rasa, ½ lingurita cu ... [citeste mai mult]

Chec cu nuca

Chec cu nuca
Ingrediente: 1 cana cu apa, 1 ceasca cu ulei, 1 cana cu zahar, 2 cani cu faina, 1 praf de copt, 1 lungurita cu cacao, 1 pumn de miezuri de nuca ... [citeste mai mult]

Budinca de ananas

Budinca de ananas
Ingrediente: 150 g de pesmet, 3 oua, 100 g de zahar pudra, 4 linguri cu zahar tos, 1 punguta cu stafide, 50 g de rahat tocat marunt, 1 conserva de ... [citeste mai mult]

Tort de piscoturi cu frisca

Tort de piscoturi cu frisca
Ingrediente: 500 g de piscoturi de sampanie, 5 galbenusuri, 120 g de zahar pudra vanilat, 450 ml de smantana dulce (frisca lichida), 2 fiole cu esenta de ... [citeste mai mult]

Prajitura cu mere

Prajitura cu mere
Ingrediente: 1 cana cu ulei, 2 cani cu mere cubulete, 2 cani cu zahar, 3 cani cu faina, 1 cana cu miez de nuca macinat, 1 lingura cu praf de copt, 1 ... [citeste mai mult]

Cataif

 Cataif
  Ingrediente: 250 g de fidea foarte, foarte subtire, 3000 g de zahar, 400 ml de apa, esenta de rom, esenta de migdale, coaja de lamaie, 75 g de ... [citeste mai mult]

Minitarte cu kiwi

Minitarte cu kiwi
Ingrediente Pentru aluat: 350 g de faina, 100 ml de ulei, 1 pahar cu apa calda, 1 varf de cutit de drojdie uscata, 1 varf de cutit de sare. Pentru ... [citeste mai mult]

Croasante de post

Croasante de post
Ingrediente: 450 g de faina, 250 ml de apa, 250 g de margarina, 25 g drojdie, un praf de sare. Mod de preparare: 1.  Dizolva drojdia in putina apa ... [citeste mai mult]

Tarta cu prune

Tarta cu prune
Ingrediente: 160 gr faina 150 gr unt (margarina ) 160 gr zahar 3 oua 1 lingura rom sau coniac 15-20 prune 1 jumatate de plic de praf de ... [citeste mai mult]

Frappe de zahar ars

Frappe de zahar ars
Portii: 4 Timp de preparare: 10 minute Timp de fierbere: 15 minute Timp de racire: 30 minute Ingrediente: 200 ml lichior Amaretto 100 ml cafea 120 frisca batuta 200 ml apa 200 g zahar 200 ... [citeste mai mult]

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Dulciuri" cu 4.08 / 5 din 1602 evaluari

Pagina: « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0