Ingrediente:
- 400 g branza dulce,
- 5 linguri zahar,
- 4 oua,
- 5-6 linguri faina,
- ulei,
- 1 praf de sare,
- dulceata,
- smantana dulce,
- frisca lichida,
- coaja de lamaie,
- 1 zahar vanilat,
Mod de preparare:
Intr-un bol se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, apoi coaja de lamaie si zaharul vanilat.
Se bat bine albusurile cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus, alternand cantitatea de faina. Se obtine un aluat potrivit de tare astfel incat il vom pune la prajit cu o lingura. Intr-o tigaie adanca se pune ulei la incins, se face proba picurand putin aluat in tigaie, iar daca uleiul sfaraie se poate incepe prajirea. Se pun papanasii cu lingura si se intorc pentru a se praji bine pe ambele parti. Se scot pe servet de hartie, pentru a se absorbi uleiul. Se servesc calzi, cu dulceata si smantana sau frisca lichida.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!