Ingrediente:
- 500 g de piscoturi de sampanie,
- 5 galbenusuri,
- 120 g de zahar pudra vanilat,
- 450 ml de smantana dulce (frisca lichida),
- 2 fiole cu esenta de vanilie,
- 50 de cacao sau ciocolata rasa,
- 150 g de nuci pralinate,
- 100 ml de lapte,
- 2 linguri cu coniac.
Mod de preparare:
1. Amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat pana obtii o crema spumoasa.
2. Bate smantana pentru frisca si, cand incepe sa se intareasca, adauga zaharul si esenta de vanilie.
3. Asaza pe un platou un strat de piscoturi unul langa latul. Umezeste cu putin lapte amestecat cu coniac.
4. Amesteca bine crema de oua cu trei sferturi din cantitatea de frisca. Restul pastrezi pentru ornat.
5. Pune un strat de crema peste piscoturi, acopera cu altul de piscoturi, umezeste-le cu lapte si coniac si adauga alt strat de crema. Acopera-l si pe acesta cu piscoturi, apoi umezeste-le.
6. In crema ramasa, adauga cacao sau ciocolata si amesteca bine ca sa se omogenizeze. Toarn-o peste piscoturi, doar cat sa le acoperi. Deasupra, orneaza cu frisca.
7. Pe margini, tapeteaza cu nuci pralinate pisate.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
