Ingrediente:
- 375 gr faina alba;
 - 150 gr zahar brun;
 - 6 oua mari;
 - 100 gr miere de albine;
 - 1 praf de copt;
 - 2 lingurite scortisoara.
 
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul brun.
Se adauga faina in ploaie si praful de copt stins intr-o jumatate de lingurita de otet.
Mierea se incalzeste usor pana devine lichida si se adauga in amestec, apoi se presara scortisoara praf si se omogenizeaza bine.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 30 de minute, la foc mediu.
Se lasa la racit si apoi se taie in cubulete.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

		
 Categorii
 
	






































