Ingrediente:
- 150 gr. unt,
- 6 oua,
- 150 gr. zahar,
- 150 gr. ciocolata,
- 50 gr. cacao,
- jumatate de lingura cu pesmet.
Mod de preparare:
De freaca, cel putin un sfert de ora, untul cu galbenusurile celor 6 oua, cu 150 de grame de zahar si cu 150 de grame de ciocolata topita la cuptor.
Se adauga 50 de grame de cacao, o jumatate de lingura cu pesmet si se freaca inca jumatate de ora.
Se adauga albusul batut spuma si se imparte compozitia in doua parti egale.
O parte trebuie bagata in frigider, iar partea ramasa se imparte in trei si se coc separat trei foi in forma unsa cu unt, presarata cu faina si tapetata cu hartie.
Se asaza in farfuria de tort si se ung toate foile cu crema oprita la rece.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
