Ingrediente:
- 150 gr. unt,
- 6 oua,
- 150 gr. zahar,
- 150 gr. ciocolata,
- 50 gr. cacao,
- jumatate de lingura cu pesmet.
Mod de preparare:
De freaca, cel putin un sfert de ora, untul cu galbenusurile celor 6 oua, cu 150 de grame de zahar si cu 150 de grame de ciocolata topita la cuptor.
Se adauga 50 de grame de cacao, o jumatate de lingura cu pesmet si se freaca inca jumatate de ora.
Se adauga albusul batut spuma si se imparte compozitia in doua parti egale.
O parte trebuie bagata in frigider, iar partea ramasa se imparte in trei si se coc separat trei foi in forma unsa cu unt, presarata cu faina si tapetata cu hartie.
Se asaza in farfuria de tort si se ung toate foile cu crema oprita la rece.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
