Ingrediente:
- 250 g de cartofi,
- 250 g de faina,
- 100 ml de apa calda,
- 20 g de drojdie de bere,
- ½ lingurita cu sare,
- 1 lingura cu zahar,
- coaja de portocala.
Mod de preparare:
Curata cartofii, taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scurgei si zdrobeste-i cu o furculita.
Separat, dizolva drojdia in putina apa, zahar si doua linguri cu faina.
Amesteca faina cu cartofii. Adauga un praf de sare, drohdia dospita, coaja de porocala si restul de apa calda.
Framanta pana obtii un aluat mai tare. Acoprea cu un servet si lasa la crescut, la loc cald, 30 de minute.
Intinde foi mai groase si taie rotunduri cu ajutorul unui paharut. Mai lasa putin sa creasca, dupa care rumeneste gogosile in ulei incins.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
