Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mango inlatura oboseala, imbunatateste digestia si te ajuta sa slabesti

de Viorica Ghinea la 2017-05-19
Mango inlatura oboseala, imbunatateste digestia si te ajuta sa slabesti
Fructele de mango sunt folosite pentru realizarea de sucuri, piureuri, inghetata, placinte si sosuri. In medicina naturista, din frunzele de mango se prepara o infuzie utila in tratamentul parodontozelor si a diabetului.


Bogat in fier, mango este de mare ajutor pentru persoanele care sufera de anemie, actionand asupra cresterii numarului de celule rosii din sange. Nu trebuie sa lipseasca nici din alimentatia femeilor gravide, deoarece contribuie la dezvoltarea fatului.

Datorita continutului mare de enzime, fructul te poate ajuta sa iti mentii energia pe parcursul zilei. Mai are in compozitie vitamina B6, vitala pentru imbunatatirea puterii de concentrare si buna functionare a creierului.
Putem imbunatati calitatea somnului, stimula memoria, abilitatea de concentrare si fluxul sanguin de la nivelul creierului consumand mango in fiecare zi.

In plus, studiile au aratat ca ajuta la scaderea in greutate, nu doar datorita fibrelor, ci si gratie continutului mare de apa. Mango contine enzime digestive care promoveaza o digestie eficienta.

Despre mango se spune ca face parte dintre acele alimente care protejeaza cel mai bine de imbatranirea prematura. Prin continutul de vitamina A si vitamina C trateaza in mod eficient acneea prin deschiderea porilor, previne iritatiile si ofera stralucire pielii. Cele doua vitamine contribuie si la stimularea productiei de colagen, care protejeaza vasele de sange si tesutul conjunctiv al organismului, incetinind astfel procesul natural de imbatranire al pielii.

Cat despre vitamina E continuta si betacaroten, acestia sunt niste antioxidanti puternici, care ajuta organismul sa combata efectele radicalilor liberi asupra pielii.

Foarte important de stiut este ca mango contine compusi antioxidanti care ajuta la prevenirea si protejarea impotriva cancerului de colon, prostata, san sau a leucemiei. Potasiul tine sub control tensiunea arteriala iar fibrele stimuleaza tranzitul intestinal, prevenind cancerul de colon.

Timpul indelungat petrecut la calculator ne oboseste ochii si ne incetoseaza vederea. Asadar, pentru protejarea ochilor avem nevoie de un antioxidant numit zeaxantina, pe care mango il contine.

Nu in ultimul rand, acest fruct este bogat in potasiu si magneziu, doua minerale care tin sub control tensiunea arteriala.


Sursa: Agerpres

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre digestie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0