100 g nuca de cocos rasa
2 cani apa
blender de buna calitate
Preparare:
Nuca de cocos rasa se pune in apa si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se scurge de apa, se pune in blender si se adauga 2 cani de apa proaspata. Se blenduieste pentru cateva secunde, apoi se poate consuma cu pulpa sau scurs. Este preferabil sa se bea toata cantitatea de lapte de cocos, imediat dupa ce a fost preparata in casa.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
