SuntFericita cauta meniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retete de inghetata de casa cu ingrediente BIO

Retete de inghetata de casa cu ingrediente BIO
Preparata in casa, fara aditivi si coloranti, inghetata este un adevarat deliciu. Pentru ca inghetata sa fie delicioasa, trebuie sa stii cateva secrete…


Inghetata preparata in casa este unul dintre deserturile mele preferate.
Pentru a prepara inghetata de casa avem nevoie de ingrediente proaspete: oua, lapte integral si smantana cu 30% grasime. Pentru o aroma deosebita, folositi coaja si zeama de portocale sau lamaie, nuci, alune, migdale, nuca de cocos rasa, scortisoara, batoane de vanilie si cafea.
Si pentru ca stiu ca v-am facut pofta, iata doua retete simple de inghetata de casa cu ingrediente BIO.
1. Inghetata cu fructe de padure
Ingrediente pentru inghetata de casa cu fructe de padure:
- 3 cani de smantana BIO;
- 5 lingurite de miere BIO;
- 5 linguri cu fructe de padure (zmeura, fragi, mure).
Toate ingredientele se amesteca cu ajutorul mixerului pana se obtine o crema omogena. Compozitia se pune in boluri si se introduce in congelator.
2. Inghetata cu vanilie
Ingrediente pentru inghetata de casa cu vanilie:
- 250 ml smantana BIO;
- 400 ml lapte integral BIO;
- 50 g de zahar alb;
- 5 galbenusuri;
- 4 linguri de miere BIO;
- 1 pastaie de vanilie.
Pastaia de vanilie se taie longitudinal iar miezul se scoate cu ajutorul unui cutit. Separat, intr-un vas se pune la fiert laptele, smantana si zaharul.
Galbenusurile se bat bine si se toarna peste compozitia de lapte. Acum se adauga si miezul de vanilie. Se amesteca bine pana cand se ingroasa compozitia, apoi se adauga mierea. Dupa ce s-a racit, compozitia obtinuta se pune in forme la congelator.
Inghetata cu vanilie se serveste cu un topping de fructe.
Va dorim pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata de casa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete simple

Cele mai citite articole

De multe ori ne trezim tarziu, suntem pe graba si nu apucam sa mancam un mic dejun sanatos, care sa ...
Grasimea de pe abdomen este inamicul numarul unu al siluetei. Toate femeile isi doresc sa scape ...
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016