Sperand ca nu v-ati plictisit inca de salate, ispita culinara de astazi este o reteta de salata spaniola. O salata foarte bogata si rafinata in acelasi timp.
Ingrediente salata spaniola: o salata verde mare, un morcov mediu, o telina mica (radacina), 150 de grame de masline negre fara samburi, 150 de grame de masline verzi fara samburi, 2 oua, o cutie mare de porumb dulce, 2 rosii medii, 2 castraveti (cam la 100 g bucata), un ardei rosu mediu, un ardei verde mediu, 300 g cas, 2 conserve de ton bucati (scurgeti partial uleiul), 2 legaturi de ceapa verde, 5-6 ridichi medii, sare, piper alb macinat, oregano si boia iute dupa gust.
Taiati salata mai mare; telina si morcovul dati-le prin razatoarea mare. Ouale si casul vor fi taiate cubulete.
In functie de cat ulei de la conservele de peste pastrati la salata, puteti sau nu sa adaugati putin ulei de masline.
Reteta este savuroasa. Prin complexitatea ei ar putea parea mai greu digerabila si mai putin dietetica: nu este asa, datorita cantitatii mari de legume si a condimentelor folosite.
Prepararea dureaza peste media unei salate, dar fiecare minut de “munca” merita inzecit!
Serviti salata pe ritmuri traditionale spaniole, impreuna cu sangria.
Pofta Buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.