Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci champignon,
- 1 piept de pui,
- 1 capatana de usturoi,
- 1 legatura de marar verde,
- maioneza dupa gust,
- sos de soia,
- curry.
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se pun intregi in apa clocotita cu condimente. Pieptul de pui taiat fasii se condimenteaza cu sos de soia si curry si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se pregateste. Se pune pe gratarul incins si se lasa cate putin pe fiecare parte. Se taie cubulete si se amesteca cu usturoiul pisat, ciupercile si mararul tocate marunt. Se potriveste de maioneza si, daca mai este nevoie, de sare.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
