Desi cauzele bolii nu sunt cunoscute, expertii spun ca factorii de mediu si genetici pot duce la aparitia acestei boli.
Unul din sase pacienti este diagnosticat cu aceasta boala inaintea varstei de 50 de ani.
Scortisoara este o arma secreta in lupta impotriva bolii Parkinson, sustin specialistii americani. Acestia au descoperit ca acest condiment contine o substanta chimica ce protejeaza creierul, informeaza Daily Mail.
Ficatul transforma scortisoara in benzoat de sodiu, o substanta care se gaseste si in compozitia medicamentelor si despre care se stie ca este benefica in cazul afectiunilor neurologice.
Intr-un studiu realizat pe soareci, cercetarorii au descoperit ca aceasta substanta chimica patrunde in creier, stopeaza pierderea proteinelor care au rolul de a proteja celulele, si imbunatateste functiile motorii.
"Scortisoara este un condiment folosit de secole pentru proprietatile sale si este cea mai sigura metoda de a opri progresia bolii", a declarat Kalipada Pahan, cercetatorul care a condus acest studiu.
Testele au aratat ca scortisoara Ceylon este mult mai eficienta in lupta cu maladia Parkinson.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
